Comfortabel. Snel.
Betrouwbaar.

Onze Citation CJ3 is de nieuwste standaard op het gebied van comfort en prestaties voor lichte jets.

Comfortabel. Snel.
Betrouwbaar.

Onze Citation CJ3 is de nieuwste standaard op het gebied van comfort en prestaties voor lichte jets.

MirAIR's missie

Door het aanbieden van een eigen reiservaring met onze Cessna Citation CJ3 brengen we uw zakelijke en persoonlijke vluchten naar nieuwe hoogten. Omdat we dit vliegtuig in eigen beheer hebben kunnen we zeer interessante vluchten voor u realiseren.

Cessna Citation CJ3

Cessna heeft het grootste deel van acht decennia besteed aan het beheersen van de dynamiek van vliegen. Cessna bouwt het grootste assortiment vliegtuigen ter wereld, van instapmodellen met eenmotorige zuigermotoren tot ’s werelds snelste civiele jet. Maar de echte test van hun capaciteiten was de oprichting van een familie van krachtige zakenjets met zulke volgzame vliegeigenschappen dat ze gecertificeerd waren voor gebruik met één piloot. De CJ3 is een van die vliegtuigen en dankzij de combinatie van prestaties, bedrijfskosten en restwaarde behoort hij tot de beste in elke vliegtuigcategorie.

Met de CJ3 kan MirAir zijn klanten dichter bij hun bestemming brengen door op luchthavens te landen met kortere start- en landingsbanen, waar andere zakenjets gewoonweg geen toegang toe hebben. De natuurlijke laminaire stroming van de CJ3 en zijn rechtvleugelig ontwerp zorgt voor stabiele, lage landingssnelheden en vermindert de luchtweerstand op kruishoogte aanzienlijk.

Specificaties

De Cessna Citation CJ3 jet levert superieure, ongeëvenaarde betrouwbaarheid zonder in te boeten aan productiviteit en comfort. Met zijn hoog technologische avionica en motoren klimt de CJ3 gemakkelijk tot 45.000 voet en is hij zeer efficiënt over lange afstanden.

Max. passagiers

8

Minimale baanlengte

1,000 m

Max. kruissnelheid

750 km/u

Toilet

Aanwezig, volledig afsluitbaar.

Ruimte voor al uw gasten

De cabine van de CJ3 is standaard uitgerust met zes club seats in een middenconfiguratie en één stoel in de lengte richting. De cockpit werd oorspronkelijk ontwikkeld voor éénpilootvluchten, maar biedt plaats voor twee crewleden. Er bevind zich een bagagecompartiment in de cabine dat tijdens de vlucht toegankelijk is. Bovendien is er een externe bagagetoegang aanwezig voor nog meer gebruiksgemak.

CONTACT ONS
We staan voor u klaar!

Tel.: +31 85 4000 440
E-mail: info@mirair.nl

Algemene voorwaarden
Privacy policy

MIRAIR
Private airline

Tel: +31 85 4000 440
E-mail: info@mirair.nl

Algemene voorwaarden
Privacy policy

© 2022 MirAir B.V. Designed by WEBGUYZ